Hexiang Precision Machine Ltd

Current status and development of optical parts processing

30-10-2019

Vse več preciznih instrumentov so bili uporabljeni za nove tehnologije, ki združuje opto-mehatronike, ki je napredoval vse bolj stroge zahteve večnamenski, visoko zmogljivostjo in nizkimi stroški, in spodbujati razvoj tradicionalnega optičnih delov proizvodne tehnologije in preoblikovanje obdelave tehnologije. Ta sprememba je posledica razvoja optičnega mehanik tehnologije v dveh različnih smereh.


Prvič, razvoj malega, lahkega in poceni učinkovito obdelavo. Hiter razvoj optičnih plastike in stekla vlivanju tehnologije je privedlo do znatnega zmanjšanja stroškov asferičnimi lečami, znatnega povečanja ponudbe, ter večjo uporabo različnih optičnih sistemih. Na primer, je bil zelo tanek objektiv pogosto uporablja v mobilnih telefonih. Prav zaradi širi uporabo teh majhnih, lahkih in poceni optičnih delov na različnih področjih, ki je bila spodbuja hiter razvoj optičnih učinkovite tehnologije za obdelavo.


Drugič, razvoj ultra-natančnosti obdelave. Tehnološki napredek v vrhunske znanosti in tehnologije, predvsem v obrambni industriji, postavljajo nove zahteve, na ultra-natančnosti optičnih komponent.


Na primer, s posadko vesoljskih poletov, optični sistemi za lasersko orožje, optičnih komponent komunikacije in mikro-optičnih komponent v optičnih integriranih vezij so ultra-natančnosti optičnih komponent. Natančnost obdelave teh optičnih delov je še do ravni nanometrov. Strojna teh delov ni mogoče storiti na tradicionalen način in jih je treba doseči z ultra-natančnosti tehnike obdelave.


Tradicionalna metoda obdelave optičnih delov, je bilo več kot sto let, in jih je mogoče razumeti kot "pest peska in vode". Novi optični deli za predelavo metodo se je začela leta 1970. Vojska optični sistem je bil razširjen z belo svetlobo za infrardeče in laserskih sistemov. Optične deli predlagala tudi naporno kakovost slike, majhnost, majhna teža in preprosto strukturo. Zahtevek. Skupaj z velikih tehnoloških dejavnosti revolucije in inovacij v optični predelovalni industriji, so se pojavile nove metode obdelave optičnih sestavnih delov. Trenutno najpogosteje uporabljajo tehnologije za predelavo optični sestavni deli so: enotočkovno obdelava diamant tehnologijo CNC, CNC brušenje in poliranje tehnologija, optične leče molding tehnologija, optična brizganje plastike tehnologije, magnetoreologična poliranje tehnologija, Electroforming tehnologijo in tradicionalni mletje. Poliranje tehnologijo, itd


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti