Hexiang Precision Machine Ltd

The basic principle of ultra-precision machining technology

30-10-2019

Osnovno načelo ultra-natančnosti proizvodne tehnologije

ena točka tehnologija predelave diamant 1. CNC

CNC eno samo točko diamant strojna tehnologija je neke vrste asferični optični delov obdelavo tehnologije. Gre za izjemno natančnost CNC stružnica ki uporablja naravne monokristala diamantna orodja na stroju asferični optični deli z enim samim točke zasuk diamantna orodja pod natančno kontrolo določenega delovnega okolja. Ta tehnologija se uporablja predvsem za optične dele malih in srednjih infrardeče kristalov in kovinskih materialov.

2, CNC brušenje in poliranje tehnologijo

Numerično krmiljenje brušenje in poliranje tehnologijo je optični del proizvodne tehnologije, pri kateri je površina obdelovanca predelana v želeno površinsko obliko s strojno orodje številčno natančnostjo in nato polirana s fleksibilnim polirnim kalupa, da bi se obdelovanec izpolnjujejo tehnična zahteve. Princip te tehnologije je najbližje klasične optične tehnologije za obdelavo, predvsem z natančnim nadzorom strojno orodje za doseganje natančnosti obdelave optičnih delov.

3. optičnih leč molding tehnologija

Optični molding leča tehnologija postavlja zmehčano steklo v izredno natančno kalup in se neposredno plesni optične dele, ki ustrezajo zahtevam uporabe pod pogoji segrevanja, stiskanje in brez kisika. Lahko bi rekli, da je priljubljena uporaba vlivanja optične leče tehnologije velik revolucija v optičnih steklenih delov obdelavo tehnologije. Ta tehnologija je epohalnega pomena za zmanjšanje stroškov in izhodno izboljšanje asferičnimi steklenih delov.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti