Hexiang Precision Machine Ltd

Ministrstvo za ekologijo in okolje: spodbuja se več predpisov o varstvu okolja

29-07-2019


Beitao, direktor oddelka za zakone in standarde ministrstva za ekologijo in okolje, je na redni tiskovni konferenci 26. junija predstavil najnovejši razvoj zakonov in standardov na področju varstva okolja in okolja. Na pravni ravni je bil osnutek revizije zakona o preprečevanju in nadzorovanju onesnaževanja okolja s trdnimi odpadki je bil predložen državnemu svetu v razmislek in odobritev, preden je bil predan v razpravo stalnemu odboru Državnega ljudskega kongresa, je dejal. Konec prejšnjega meseca je stalni odbor Nacionalnega ljudskega kongresa opravil svoj prvi pregled.

Na regulativni ravni smo sodelovali z ustreznimi službami pri izdaji predpisov o izvajanju zakona o davku na varstvo okolja in revidirali predpise o ravnanju z okoljem na področju raziskovanja in razvoja naftne nafte na morju. Trenutno ministrstvo za ekologijo in okolje preučuje in pripravlja upravne predpise s področja spremljanja ekološkega okolja. Na regulativni ravni je 12 uredb, od katerih je bilo 9 oblikovanih, vključno s predpisi o ravnanju z dovoljenjem za izpuščanje onesnaževal, preprečevanjem onesnaževanja in nadzorom kmetijskih zemljišč, onesnaževanjem in okoljskim ravnanjem z gradbenimi zemljišči ter tri uredbe, vključno z razvrščen seznam ravnanja z dovoljenjem za izpuste onesnaževal iz stalnih virov, ki so ga pregledali na sestanku ministrstva in bo kmalu objavljen.

Ministrstvo za ekologijo in okolje: sedem provinc (mest) v gospodarskem pasu reke Jangce samo preverite in preverite, ali je 40%"tri fosforja"podjetja imajo ekološke in okoljske težave

Liu youbin, tiskovni predstavnik ministrstva za ekologijo in okolje, je na redni tiskovni konferenci v soboto dejal, da je sedem provinc in mest vključenih v"tri fosforja"Program, ki vključuje hubei, hunan, chongqing, sichuan, guizhou, yunnan in jiangsu, so opravili lokalne samopreglede in vzpostavili osnovne informacijske baze podatkov in problematične baze podatkov za podjetja.

Ministrstvo za ekologijo in okolje: podjetja z ultra nizko stopnjo emisij A to zimo ne bodo ustavila proizvodnje

Ministrstvo za ekologijo in okolje načrtuje, da bo podjetja z ultra nizkimi emisijami uvrstilo med podjetja na nivoju, ki jim letos pozimi ne bo treba omejiti proizvodnje ali ustaviti proizvodnje, da bi se spopadla z velikim onesnaženjem, liu youbin, tiskovni predstavnik ministrstva za ekologijo in okolje , je dejal na redni tiskovni konferenci v sredo.



 



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti