Hexiang Precision Machine Ltd

What is an optical part

30-10-2019

optični deli, Znan tudi kot optičnih komponent. Osnovni gradnik optičnega sistema. Večina optični elementi delujejo kot slikanje, kot so leče, prizme, ogledala in tako naprej.


Obstaja tudi nekaj delov, ki igrajo posebno vlogo pri optičnega sistema (kot so cepljenje, slikanje, filtriranje, itd), kot mrežico, filter, ribanje optičnih delov vlaken. Holografski leče, prelivov indeksa leče, binarni optika, itd, so novi optični elementi, ki so se pojavile v zadnjih 20 letih.


Uporabna optika:


Ker optika je sestavljen iz mnogih pod-disciplin, ki so tesno povezane s fiziko in ima širok spekter uporabe, obstaja tudi vrsta pod-disciplin z močnimi okolij uporabe.


Na primer, fotometrično in radiometrics za merjenje fizikalne veličine elektromagnetnega sevanja; barvna metrika za merjenje barvnega vida in njegovih psihofizičnih količino elektromagnetnega sevanja z normalno povprečno človeško oko kot sprejemnik povzroča; in številne tehnične optika, kot so optični sistemi Oblikovanje in optične teorije instrumenta, optični proizvodnjo in optični testiranje in interferometrics, tankoslojnih optike, optičnih vlaken in integrirane optike.


Obstajajo tudi veje, ki sekajo z drugimi disciplinami, kot so astronomske optika, ocean optika, optika daljinskega zaznavanja, atmosferske optike, fiziološke optiko in orožja optiko.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti